15 C
Shkoder, AL
E shtunë, 21 Tetor 2017.
Hyrje Internet

Internet

Postimet në lidhje me internetin

Nuk ka postime për të shfaqur

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

WordPress në shqip

WordPress 4.8 në shqip :: :: Përkthimi më serioz dhe më i saktë i WordPress në gjuhën standarde shqipe. Paketa .zip përmban dosjen languages...

Total Commander – FTP

Total Commander në shqip

ECDL 2013

SHKURT