DIZAJNI GRAFIK Parimet e Dizajnimit Adobe InDesign CC Adobe Photoshop CC CorelDraw X6 Dizajni Grafik – libër për dizajnin e medias së shkruar dhe ilustrimet grafike Libri Dizajni Grafik mund të përdoret nga studentët e dizajnit,...

TË NDRYSHME

Referencë - Total Commander në shqip - Kombinime tastesh - - Printo Total Commander M E N Y J A   K R Y E S...