9 C
Shkoder, AL
E shtunë, 25 Nëntor 2017.
Hyrje Përkthime

Përkthime

Programet dhe aplikacionet e përkthyera

Skype në shqip

Skype në shqip Skype, një nga programet më të përdorshme të komunikimit, gjendet edhe në gjuhën shqipe. Shkarko Skype në shqip (AL), duke shkuar në kolonën majtas, poshtë tek Shkarkime. Programi...

Total Commander – kombinim tastesh

Kombinime tastes - Total Commander në shqip - Total Commander - referencë - Printo Total Commander 8.50 Tasti - Veprimi F1 - Ndihmë F2 - Rilexo burimin e dritares F3 - Shfaq filet F4 - Korrigjo/Edito filet F5 -...

Total Commander – FTP

FTP - Total Commander *) Shkarko FTP-Tutorial në .pdf Nëse ndeshni në pengesa, dhe nuk e merrni falas tutorialin, mund të duhet të pajiseni me një emër përdorimi dhe fjalëkalim. Ju...

WinRAR në shqip

WinRAR në shqip Versioni i fundit i WinRAR 5.40 në shqip Mund ta shkarkoni versionin përkatës këtu: dhe Duke e shkarkuar programin direkt nga uebfaqja zyrtare WinRAR. WinRAR është një program...

phpMyAdmin në shqip

phpMyAdmin në shqip :: :: phpMyAdmin është një platformë interesante dhe mjaft efektive, e shkruar në PHP, e cila përdoret për menaxhimin e databazës MySQL. Kjo platformë mund...

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

UebDizajn

UebDizajn 2016 Blej librin online nga ProLibra <!-- Librin e gjeni edhe në libraritë kryesore të vendit, me ISBN: 978-9928-191-02-1. //--> Libri UebDizajn 2016 është një...

Skype në shqip

WinRAR në shqip

SHKURT