Kontakti

E-mailArben Çokaj (BMC online)
Goldbergweg 62,
60599 Frankfurt am Main
Germany
Cel-DE: +49 1522 598 598 0
Cel-AL: +355 69 2688 902

Me formularin e mëposhtëm, mund të na kontaktoni,
në lidhje me Internetin, WordPress, për të kërkuar libra
ose për të porositur një uebfaqe, si dhe për sqarime të tjera.
* tregon fushat që kërkohen