LATEST ARTICLES

UEBFAQE

DUKE FILLUAR ME NGA 50,00 € NË VIT... SERVERA SHUMË TË SHPEJTË DHE TË BESUESHËM... MBI 2 MILION UEBFAQE NË TË GJITHË BOTËN... Uebfaqe personale & biznesi, ose thjeshtë një blog publikimi, një gazetë...

ECDL 2013

Windows 10, sqarime në PDF - porosit Konfigurim i adresës e-mail Outlook 2013/2016 - shtojcë për ECDL ECDL 2013 Blej librin online nga ProLibra Librin e gjeni edhe në libraritë kryesore...

Dizajni Grafik

Dizajni Grafik Blej librin online nga ProLibra Librin e gjeni edhe në libraritë kryesore të vendit, me ISBN: 978-9928-4166-0-5. Libri DIZAJNI GRAFIK përdoret për studentët e gazetarisë dhe të komunikimit në Universitetin...

Skype në shqip

Skype në shqip Skype, një nga programet më të përdorshme të komunikimit, gjendet edhe në gjuhën shqipe. Shkarko Skype në shqip (AL), duke shkuar në kolonën majtas, poshtë tek Shkarkime. Programi...

WinRAR në shqip

WinRAR në shqip Versioni i fundit i WinRAR 5.40 në shqip Mund ta shkarkoni versionin përkatës këtu: dhe Duke e shkarkuar programin direkt nga uebfaqja zyrtare WinRAR. WinRAR është një program...

Total Commander në shqip

Total Commander në shqip Referencë Total Commander më gjerë Total Commander – FTP Total Commander – kombinim tastesh Total Commander është një program i vogël, por mjaft efektiv, që përfshin komandat kryesore të programit...

WordPress në shqip

WordPress 4.9 në shqip :: :: Përkthimi më serioz dhe më i saktë i WordPress në gjuhën standarde shqipe. Paketa .zip përmban dosjen languages me filet e gjuhës shqipe, si dhe...

phpMyAdmin në shqip

phpMyAdmin në shqip :: :: phpMyAdmin është një platformë interesante dhe mjaft efektive, e shkruar në PHP, e cila përdoret për menaxhimin e databazës MySQL. Kjo platformë mund...

UebDizajn

UebDizajn 2016 Blej librin online nga ProLibra <!-- Librin e gjeni edhe në libraritë kryesore të vendit, me ISBN: 978-9928-191-02-1. //--> Libri UebDizajn 2016 është një libër në shqip, që mbulon teknikat më...

ECDL 2013

Windows 10, sqarime në PDF - porosit Konfigurimi i adresës e-mail në Outlook 2013 - shtojcë për ECDL në PDF ECDL 2013 Blej librin online nga ProLibra Libri është i një...