14 C
Shkoder, AL
E dielë, 17 Dhjetor 2017.

Nuk ka postime për të shfaqur

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

WordPress në shqip

WordPress 4.8 në shqip :: :: Përkthimi më serioz dhe më i saktë i WordPress në gjuhën standarde shqipe. Paketa .zip përmban dosjen languages...

phpMyAdmin në shqip

Total Commander – FTP

Total Commander në shqip

SHKURT