14 C
Shkoder, AL
E hënë, 18 Dhjetor 2017.
Hyrje Internet

Internet

Postimet në lidhje me internetin

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

Total Commander – FTP

FTP - Total Commander *) Shkarko FTP-Tutorial në .pdf Nëse ndeshni në pengesa, dhe nuk e merrni falas tutorialin, mund të duhet të pajiseni...

SHKURT