2 C
Shkoder, AL
E dielë, 25 Shkurt 2018.
Home Përkthime

Përkthime

Programet dhe aplikacionet e përkthyera

WinRAR në shqip

WinRAR në shqip Versioni i fundit i WinRAR 5.40 në shqip Mund ta shkarkoni versionin përkatës këtu: dhe Duke e shkarkuar programin direkt nga uebfaqja zyrtare WinRAR. WinRAR është një program...

Total Commander në shqip

Total Commander në shqip Referencë Total Commander më gjerë Total Commander – FTP Total Commander – kombinim tastesh Total Commander është një program i vogël, por mjaft efektiv, që përfshin komandat kryesore të programit...

Total Commander – FTP

FTP - Total Commander *) Shkarko FTP-Tutorial në .pdf Nëse ndeshni në pengesa, dhe nuk e merrni falas tutorialin, mund të duhet të pajiseni me një emër përdorimi dhe fjalëkalim. Ju...

Total Commander – kombinim tastesh

Kombinime tastes - Total Commander në shqip - Total Commander - referencë - Printo Total Commander 8.50 Tasti - Veprimi F1 - Ndihmë F2 - Rilexo burimin e dritares F3 - Shfaq filet F4 - Korrigjo/Edito filet F5 -...

Total Commander më gjerë

Ndërfaqja ose sipërfaqja e ndërveprimit Të gjitha pjesët e sipërfaqes së ndërveprimit (me përjashtim të listës së fileve) mund të shikohen tek Konfigurimi -> Mundësitë -> Paraqitja. ... I N D E K...

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

WinRAR në shqip

WinRAR në shqip Versioni i fundit i WinRAR 5.40 në shqip Mund ta shkarkoni versionin përkatës këtu: dhe Duke e shkarkuar programin direkt...

ECDL 2013

Skype në shqip

SHKURT