2 C
Shkoder, AL
E dielë, 25 Shkurt 2018.
Home Përkthime

Përkthime

Programet dhe aplikacionet e përkthyera

No posts to display

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

Total Commander më gjerë

Ndërfaqja ose sipërfaqja e ndërveprimit Të gjitha pjesët e sipërfaqes së ndërveprimit (me përjashtim të listës së fileve) mund të shikohen tek Konfigurimi -> Mundësitë...

UEBFAQE

ECDL 2013

SHKURT