2 C
Shkoder, AL
E dielë, 25 Shkurt 2018.
Home Përkthime

Përkthime

Programet dhe aplikacionet e përkthyera

Total Commander – FTP

FTP - Total Commander *) Shkarko FTP-Tutorial në .pdf Nëse ndeshni në pengesa, dhe nuk e merrni falas tutorialin, mund të duhet të pajiseni me një emër përdorimi dhe fjalëkalim. Ju...

WordPress në shqip

WordPress 4.9 në shqip :: :: Përkthimi më serioz dhe më i saktë i WordPress në gjuhën standarde shqipe. Paketa .zip përmban dosjen languages me filet e gjuhës shqipe, si dhe...

Total Commander – kombinim tastesh

Kombinime tastes - Total Commander në shqip - Total Commander - referencë - Printo Total Commander 8.50 Tasti - Veprimi F1 - Ndihmë F2 - Rilexo burimin e dritares F3 - Shfaq filet F4 - Korrigjo/Edito filet F5 -...

Skype në shqip

Skype në shqip Skype, një nga programet më të përdorshme të komunikimit, gjendet edhe në gjuhën shqipe. Shkarko Skype në shqip (AL), duke shkuar në kolonën majtas, poshtë tek Shkarkime. Programi...

phpMyAdmin në shqip

phpMyAdmin në shqip :: :: phpMyAdmin është një platformë interesante dhe mjaft efektive, e shkruar në PHP, e cila përdoret për menaxhimin e databazës MySQL. Kjo platformë mund...

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

Dizajni Grafik – ECDL – WebDizajn

DIZAJNI GRAFIK Parimet e Dizajnimit Adobe InDesign CC Adobe Photoshop CC CorelDraw X6 Dizajni Grafik – libër për dizajnin e medias së shkruar dhe ilustrimet grafike Libri Dizajni Grafik...

phpMyAdmin në shqip

BMC online

Dizajni Grafik

SHKURT