Kontakti

Arben Çokaj ( BMC Computer )
Goldbergweg 62,
60599 Frankfurt am Main
Germany
Cel-DE: +49 152 2598 5980
Cel-AL: +355 69 2688 902
E-mail
Me formularin e mëposhtëm, mund të na kontaktoni,
në lidhje me Internetin, WordPress, për të kërkuar libra
ose për të porositur një uebfaqe, si dhe për sqarime të tjera.

Komentet ose pyetjet janë të mirëpritura.

* tregon fushat që kërkohen