UebDizajn – shembuj

WebDesign | UebDizajn

Ueb faqe dinamike dhe responsive, moderne dhe të bukura nga pikëpamja estetike.

Shembuj të ndërtimit të ueb faqeve të ndryshme, personale e biznesi! Me cilësi të lartë dhe çmime konkurruese në treg!

Kryejmë të gjitha punët e nevojshme, për blerjen e Domain Name, regjistrimin e ueb faqes në Hosting Server dhe ndërtimin e ueb faqes, sipas dëshirës dhe kërkesave të porositësit. Në pak ditë, në varësi të porosisë, ueb faqen e keni të kryer!

Nëse dëshironi që të bëni një faqe personale ose biznesi,
atëherë ju lutem na kontaktoni.

Për të vizituar një uebfaqe funksionale, kliko më poshtë në lidhjen imazhit të saj (aty ku lidhja funksionon).

Disa nga uebfaqet e dizajnuara:

– uebfaqja më standarde dhe ndër të parat për Shkodrën, në internet.


– suplement me artikuj të përditshëm i Shkoder.net


– Internet, programe shqip dhe libra e metodika mbi kompjuterin në shqip, dhe më gjerë.


– uebmaster i uebfaqes së poetit të talentuar malësor Gjekë Marinaj.


– ueb faqe për restorantin Veneziano në Birmingham.


– Gurra e mendimit nga Gjon Keka.


– Shkrime të ndryshme nga Gjin Musa.


– Revista FJALA nga Gëzim Vuçaj.

1.

Shkoder.net...[ www.shkoder.net ]
– Uebfaqja më standarte e Shkodrës në Internet –
Uebmaster & uebdizajn.


2.

Arben Çokaj
[ www.cokaj.com ]
– Webfaqe zyrtare për Arben Çokaj –
Uebmaster & uebdizajn.


3.

© BMC
[ ]
– © BMC – Kompjuter, Programe, Libra, Metodika, Grafik- & UebDizajn etj. –
Uebmaster & uebdizajn.


4.

Fjala.info
[ www.fjala.info ]
Fjala e Lirë – suplemet me shkrime të përditshme i Shkoder.net… –
Uebmaster & uebdizajn.


5.

Gjekë Marinaj
[ www.marinaj.info ]
– Faqe personale për Gjekë Marinaj, poet, gazetar, studiues letërsie –
Uebmaster & uebdizajn.


6.

ristorante-veneziano.co.uk
[ www.ristorante-veneziano.co.uk ]
– Uebfaqje për restorantin Veneziano në Birmingham –
Uebmaster & uebdizajn.


7.

Arbnori.info
[ www.arbnori.info ]
– Uebfaqe për orientimin evropian nga Gjon Keka
Uebmaster & uebdizajn.


8.

Dritare.info
[ www.dritare.info ]
– Uebfaqe me shkrime të ndryshme nga Gjin Musa
Uebmaster & uebdizajn.


9.

Revista FJALA
[ www.revista-fjala.com ]
– Uebfaqe për revistën FJALA nga Gëzim Vuçaj
Uebmaster & uebdizajn.


Uebfaqe që janë dizajnuar nga unë
por që nuk merrem më me to 🙂

8.

ShefkiHysa.com
[ www.shefkihysa.com ]
– Faqe personale e shkrimtarit të njohur çam, Shefki Hysa –
Uebmaster & uebdizajn.


9.

DMPP.org
[ www.dmpp.org ]
– Faqe e porositur nga Shefki Hysa për DMPP –
Uebmaster & uebdizajn.


10.

Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë
[ www.albanianliterature.org ]
– Faqe zyrtare e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë –
Uebmaster & uebdizajn.


11.

Gjenima Prize
[ www.gjenimaprize.org ]
– Faqja e çmimit letrar ndërkombëtar Gjenima Prize
– mbahet nga Gjekë Marinaj –
Uebmaster & uebdizajn.


12.

Traboini Web-Site
[ www.traboini.com – shiko tani: Taboini BlogSpot ]
– Faqe personale për Kolec Traboinin, shkrimtar, gazetar, publicist –
Uebmaster & uebdizajn.


13.

PDSH
www.pd.al ]
– Faqja zyrtare e Partisë Demokratike të Shqipërisë –
UebDizajn në fillim.


14.

Lezha.net
www.lezhe.net ]
– Faqe për qytetin e Lezhës – mirëmbahet nga Lek Gjoka –
UebDizajn në fillim.


15.

Kosova Web in Denmark
[ www.kosova.dk ]
– Faqe për Kosovën në Danimarkë – mirëmbahej nga Riza Nikqi
UebDizajn në fillim.