2 C
Shkoder, AL
E dielë, 25 Shkurt 2018.

skype_shqip

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

Dizajni Grafik – ECDL – WebDizajn

DIZAJNI GRAFIK Parimet e Dizajnimit Adobe InDesign CC Adobe Photoshop CC CorelDraw X6 Dizajni Grafik – libër për dizajnin e medias së shkruar dhe ilustrimet grafike Libri Dizajni Grafik...

WinRAR në shqip

UEBFAQE

SHKURT