14 C
Shkoder, AL
E dielë, 17 Dhjetor 2017.

tcmd_screen

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

Dizajni Grafik – ECDL – WebDizajn

DIZAJNI GRAFIK Parimet e Dizajnimit Adobe InDesign CC Adobe Photoshop CC CorelDraw X6 Dizajni Grafik – libër për dizajnin e medias së shkruar dhe ilustrimet grafike Libri Dizajni Grafik...

Total Commander më gjerë

BMC online

SHKURT