UEBFAQE

0
1253
DUKE FILLUAR ME NGA 50,00 € NË VIT…
SERVERA SHUMË TË SHPEJTË DHE TË BESUESHËM…
MBI 2 MILION UEBFAQE NË TË GJITHË BOTËN…

Uebfaqe personale & biznesi, ose thjeshtë një blog publikimi, një gazetë online me lajmë të ndryshme, etj. mund ta bëni tani me ndihmën tonë, duke filluar me vetëm 50 Euro në vit. Një uebfaqe ka dy pjesë, njëra është emri i pronës, domain name (emri_që_doni.com, .net, .org, .info, etj.), i cili blihet për një vit ose më shumë, dhe tjetra është depozitimi i materialeve të faqes në një ueb server.

Në bashkëpunim me ueb dhe hosting serverin bluehost.com, ne kemi bërë të mundur krijimin e uebfaqeve me çmime të lira. Nëse nuk kërkoni një uebfaqe të veçantë e të personalizuar, që kërkon punë ekstra nga ne, mund të krijojmë një uebfaqe për ju, me një shpenzim minimal, vetëm 50,- € në vit – ku përfshihet edhe asistenca teknike, si dhe ndihma e nevojshme, për ta vënë uebfaqen në punë. Pastaj kur të jeni të kënaqur me uebfaqen, paraqitjen dhe performacën e saj, si dhe me aftësitë tuaja për t’i bërë publikimet vetë në faqe, mund të bëni edhe pagesën e saj!

Ju lutem, na kontaktoni përmes [ formularit të kontakteve ], për më shumë informacion!

DISA TË DHËNA MBI UEB SERVERIN
https://www.bluehost.com/
uebfaqet
hapësira për uebfaqe
gjerësia e brezit
performanca
Çertifikata SSL
domaine të parkuara
nën domaine
llogari email
hapësira për email
oferta marketingu
recommended

Uebfaqet – e pakufizuara
Hapësira për Uebfaqe – e pamatur
gjerësia e brezit – e pamatur
Performanca – Standarde
Çertificata SSL – Falas
Domaine të parkuara – pa limit
Nën Domaine – pa limit
Llogari Email – pa limit
Hapësira për Email – pa limit
1 Ekspert Spam
1 Domain Privacy
SiteBackup Pro

[ Why do I use BlueHost.com? – Ua tregon kjo vajza simpatike në FB ]

DISA UEBFAQE TË BËRA NGA NE DHE/OSE
TË MBAJTURA NË UEB SERVERIN TONË
:
1. arbnori.info
2. avokatbrunga.com
3. bmconline.com
4. cokaj.com
5. dritare.info
6. fjala.info
7. hotelviluni.com
8. marinaj.info
9. poligon-al.com
10. resort-firenze.com
11. revista-fjala.com
12. ristorante-veneziano.co.uk
13. shkoder.net
14. shoqatadukagjini.com
SHARE
Artikulli i mëparshëmECDL 2013

Arben Çokaj
Mësues Fizike & Informatike ::
Gazetar & Analist i pavarur ::
Autor librash

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here