14 C
Shkoder, AL
E dielë, 17 Dhjetor 2017.

winrar_scr

REKLAMA

- Reklama -

PËRMBLEDHJE

WinRAR në shqip

WinRAR në shqip Versioni i fundit i WinRAR 5.40 në shqip Mund ta shkarkoni versionin përkatës këtu: dhe Duke e shkarkuar programin direkt...

Total Commander më gjerë

Total Commander në shqip

ECDL 2013

SHKURT